İSTANBUL / ÜSKÜDAR - Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu

Milli Eğitim Vakfı Ortaokulu

02165219365
Adres
Bulgurlu Mahallesi Karlıdere Caddesi Tibet sokak No 4 Posta Kodu 34696 Üsküdar/İSTANBUL
Vizyon
Milli eğitim vakfı ortaokulu öğrencilerini milli ve manevi değerleri benimsemiş, sorumluluk sahibi, erdemli, sosyal ve kültürel faaliyetlere önem veren, merak ve ilgi düzeyi yüksek ,insan ve çevre sevgisi ile donanmış olarak ortaöğretime hazırlar.
Misyon
Eğitim Öğretim ortamı ile birlikte öğrencileri; milli, manevi ve ahlaki değerlere bağlı, yaratıcı, üretken, deneyerek ve yaşayarak öğrenen, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, bilimsel ve yenilikçi düşünen bireyler yetiştirerek Üsküdar ilçesinde akla gelen okullardan biri olmak.
Öğretim Şekli :Tekli Eğitim
Doğal Gaz
Ulaşım
Üsküdar için; 11L ve 11M İETT Kadıköy için; 14DK, 14B, 8E İETT Çekmeköy, Ümraniye, Üsküdar Metrosuyla-Bulgurlu Metro Durağından Okulumuza ulaşım sağlanabilir. Bulgurlu metro durağı ile okulumuz mesafesi 400 metre olup, yaya yürüme süresi 5 dakikadır.
Yerleşim Yeri
Bulgurlu Mahallesi Karlıdere caddesi Tibet sokak No:4 Posta Kodu 34696 Üsküdar/İSTANBUL
İlçe Merkezine Uzaklık 4 km-------------------------
Sportif Etkinlikler
Okulumuzda; Hentbol, Futsal, Futbol, Dart, Yakan Top, Mendil Kapmaca, Step-Aerobic branşları mevcuttur.
Tübitak 4006 Projesi, Teknofest
eTwinning, Beslenme Dostu Okul, Beyaz Bayrak